Sämling Coaching

Ez egy coaching blog. Coachok kalandozásai, élményei, dilemmái, gondolatai a coaching, a szervezetfejlesztés, a tréning világából, hol objektív, hol szubjektív, de mindenképp kozmopolita lencséiken keresztül…

Ajánlott linkek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2011.09.07. 11:18 Coaching_Admin

Vezető a léc felett – webinárium villámtréning a FranklinCovey-tól

Amikor az 1968-as mexikói olimpián a magasugró Dick Fosbury nem hasmánt, hanem félköríves nekifutás után, háttal rugaszkodott a lécnek, az emberek nem hittek a szemüknek. Az amerikai sportoló azonban olimpiai bajnok lett, négy év múlva Münchenben pedig negyven magasugró közül huszonnyolc már az ő technikáját használta a versenyen. Fosbury a gondolkodásukat formálta át. Egy jó vezető ugyanezt teszi az általa irányított csapattal.

„Túl magasan van a léc, az ember közelíti teljesítőképessége határát” – ez volt az általánosnak tekinthető vélemény a magasugrásban várható eredményekről a múlt század hatvanas éveinek második felében. Legalábbis azok körében, akik képtelenek voltak elszakadni a bevett technikától. Ők voltak többen, de Dick Fosbury nem tartozott közéjük. A minél nagyobb ugrási magasság elérése érdekében a kitaposott út helyett új megoldásokkal kísérletezett.  Hosszú évekbe került, mire rájött arra a később róla elnevezett „Fosbury flop” technikára, amelynek használatával aztán sorban nyerte a versenyeket. Az eredmények őt igazolták.

Az üzleti életben a sporthoz hasonlóan kiélezett küzdelem folyik. A vezetőknek nem csak magukból, hanem az általuk irányított szervezetben dolgozókból is képesnek kell felszínre hozni legjobb adottságaikat és készségeiket. A hagyományos, de sokszor eredménytelen próbálkozásokból azonban hiba lenne azt a következtetést levonniuk, hogy képtelenek többet elérni.

A vezetők közül azok tudnak kiemelkedni és kiválóvá válni, akik képesek a szemléletváltásra. El tudnak rugaszkodni a jónak tartott, de az eredmények által nem igazolt sémáktól és ennek szükségességéről meg tudják győzni munkatársaikat is.
Ahhoz azonban, hogy ezt megtegyék nekik is le kell térni az eddigi útról és új technikákat kell megtanulniuk. A tréning és a tanácsadás egyedülálló kombinációját kínáló, a saját irodáin és licenszpartnerei révén a világ 140 országában jelen lévő FranklinCovey ebben tud segíteni a kiválóságra törekvő vezetőknek. Az FC a Fortune magazin listája alapján a világ 100 legnagyobb vállalata közül 90-nek a partnere.  Hazánkban ősszel induló webináriumain, vagyis online villámtréningjein is bebizonyítja: a globális gazdaság kihívásai és a technológia fejlődése nem csak veszélyeket, hanem hatalmas lehetőségeket is rejtenek magukban.
Ha tehát nincs ideje részt venni több napos képzéseken, de nem akar lemaradni a legelőremutatóbb vezetési módszerekről, válassza 4 órás internetes villámtréningünket 100 százalékos garanciával és akár ingyenes részvétellel!

 
Első LEADERSHIP WEBINÁRIUM VILLÁMTRÉNINGÜNKET 2011. szeptember 23-án, pénteken, reggel 9 és délután 1 óra között tartjuk.

Amit ígérünk:
Olyan gondolkodásmód, készségek és eszközök megismerését, amelyek szükségesek ahhoz, hogy felszínre hozhassa beosztottai tehetségét és képességeit. Egy villámtréning nyomán persze nem változik meg minden. Ha azonban tovább követi a FranklinCovey tanácsait, akkor:

1. Világos képet kap arról, hogy mit jelent kiváló vezetőnek lenni, és megújuló szándékot arra, hogy azzá váljon.
2. Radikálisan új vezetői szemléletet sajátíthat el a szervezet-irányításban tudásalapú korunkban.
3. Hatékony módszereket tanulhat a krónikus vezetői problémák megoldására.
4. „Már holnap” alkalmazható praktikus vezetői készségeket és eszközöket.

Jelentkezzen a 4 órás webináriumra, ha pedig nem elégedett az ott szerzett tudással, visszatérítjük Önnek jelentkezési díját! Az idei évben nyílt tréning programunkra is jelentkező partnereinknek ingyenes webinárium részvételt biztosítunk.
 


Részletek és jelentkezés: http://www.franklincovey.hu/megoldasaink/treningek-es-esemenyek/webinar-workshop/


Illusztráció:
VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=JnlhNfJBdw0&feature=youtu.be
(kérésre átküldjük, saját szerverre vagy videomegosztóra is feltölthető)

Sajtókapcsolat:
Péli Noémi
Mobil: 20/44-735-88
E-mail: noemipeli@marketinggroup.hu


Tréning információ:
http://www.franklincovey.hu/
FC-PANNON Tanácsadó Kft.
Cím: 1124 Budapest, Németvölgyi út 64.
Telefon: +36 1 202 04 48
Fax: +36 1 212 50 71
E-mail: office@franklincovey.hu

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://samlingsolution.blog.hu/api/trackback/id/tr133208538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása