Sämling Coaching

Ez egy coaching blog. Coachok kalandozásai, élményei, dilemmái, gondolatai a coaching, a szervezetfejlesztés, a tréning világából, hol objektív, hol szubjektív, de mindenképp kozmopolita lencséiken keresztül…

Ajánlott linkek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2011.05.16. 09:56 Coaching_Admin

5. tematikus nap - 2011. június. 02.

Karrierváltás támogatása coachinggal 

A mai kor embere aktív évei során többször is találkozhat karrierváltáshoz kapcsolódó kihívással. Elmúlt az az idő, amikor tanulmányaink befejeztével elhelyezkedünk, majd a munkahelyünkön eltöltött évtizedek után ugyanarról a munkahelyről nyugdíjba megyünk.

Az emberek egy részét külső kényszerítő körülmények állítják karrierváltás elé, mások új kihívást keresnek, mert önmegvalósítási szükségletüket már nem elégíti ki korábbi munkájuk, megint mások nem csak munkahelyet, munkakört változtatnak, hanem egyenesen új pályára lépnek.
A hajlandóság és igény a változásra nagyon fontos szempont a karrierváltáshoz, de legalább annyira a tervezettség, a megfontoltság, a tudatosság, a lehetőségek és a szempontok alapos figyelembe vétele.
Workshopunk célja tehát, hogy olyan eszközöket, módszereket mutassunk a résztvevőknek, amelyek segítségével az ügyfél először coach támogatásával, majd később akár önállóan is képes lesz saját karrierjét megtervezni és stratégiát alkotni annak megvalósítására úgy, hogy közben folyamatosan szem előtt tartja a munka-magánélet egyensúlyát és új karrierje megélhetést és örömet biztosít számára.
Ajánljuk azoknak a coachoknak akik érdeklődnek a téma iránt, akik maguk is karrierváltásban vannak, vagy akik coach képzésben gondolkodnak és egy napos saját élményt szeretnének szerezni, amivel megsegítik saját döntésüket. Továbbá azoknak a vezetőknek, HR vezetőknek, akik feladatuknak tekintik a munkatársak karriertámogatását az adott vállalaton belül.

Tematika:
Mit jelent a karrier ma?
Hogyan támogathatja a coach a saját út megtalálását
A karrier váltás folyamata
Eszközök a karrier váltás támogatásához
Gyakorlat

Szólj hozzá!

Címkék: coaching munkahelyváltás karrierváltás tematikus nap


A bejegyzés trackback címe:

https://samlingsolution.blog.hu/api/trackback/id/tr552907511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása