Sämling Coaching

Ez egy coaching blog. Coachok kalandozásai, élményei, dilemmái, gondolatai a coaching, a szervezetfejlesztés, a tréning világából, hol objektív, hol szubjektív, de mindenképp kozmopolita lencséiken keresztül…

Ajánlott linkek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2011.06.22. 10:22 Coaching_Admin

Coaching Tematikus Napok - Team coaching

Időpont: 2011. 07. 07

 

Betekintés a team coachingba, azaz hogyan használhatjuk a coaching módszertant teamek és csoportok esetében

Meggyőződésem, hogy teamek, szervezetek fejlesztésének leghatékonyabb és legeredményesebb módszere a konkrét szakmai, üzleti témák, elakadások, nehézségek direkt feldolgozásán alapuló team-coaching.

A team-coaching ugyanakkor a résztvevő teamet és a tanácsadót egyaránt nehéz feladat elé állítja: fel kell adniuk, el kell engedniük rutinjaikat, fel kell vállalniuk a szembesülés és a kiszámíthatatlan következmények kockázatát. A team-coaching éppen ezért izgalmas: minden alkalom egyedi, minden alkalom magában rejti a „dráma” és a megújulás lehetőségét.

A tematikus napon a team-coaching elméleti és módszertani alapjaival ismerkedhettek meg. Bemutatok néhány valós team-coaching folyamatot a mélypontokkal és a sikerekkel együtt a megrendeléstől kezdve az elért eredményekig.

Emellett arra hívlak benneteket, hogy tanuló csoportként dolgozzatok saját szervezeti témáitokkal, vállaljatok kockázatot és lépjetek előre a megoldás felé saját elakadásaitokban.

Koncz András (előadó)
Üzletfejlesztési vezető
Tanácsadó, coach
Neosys

Jelentkezni ide kattintva tud tematikus napunkra

 

Szólj hozzá!

Címkék: tematikus nap team coaching


A bejegyzés trackback címe:

https://samlingsolution.blog.hu/api/trackback/id/tr443005389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása